ÚSTÍ NAD ORLICÍ – Na dvorcích Tenisového klubu Ústí nad Orlicí se sešlo 16 hráčů, kteří se zúčastnili 2. části sportovního turnaje pod názvem „Memoriál Josefa Bauera“.

Vzdát hold někdejšímu hráči a trenérovi ping-pongu a tenisu přišli příznivci těchto dvou her potřetí v historii. Turnaj jednotlivců ve dvouhře se hrál nejprve ve čtyřech skupinách. Z nich postoupili ti nejlepší do bojů o celkový primát. Ti, kteří se ze skupiny nekvalifikovali, se utkali o 9. až 16. místo. Do hry se zapojili jak tradiční účastníci, tak úplní nováčci. V jednotlivých duelech se proti sobě postavili hráči různého věku. Někteří s Josefem Bauerem hrávali, jiné pro některý ze dvou sportů vychoval během své trenérské činnosti. Ačkoli nikdo nevstupoval na hrací plochu bez touhy zvítězit, atmosféra zápasů nebyla vyhrocená. Hrálo se pro radost ze hry.

Tenisovou část turnaje ovládl veteránský vicemistr Evropy Antonín Hübner. Po vyhodnocení ping-pongového a tenisového dvojboje se celkovým vítězem stal Milan Bauer, který by touto cestou rád poděkoval městu Ústí nad Orlicí a Tenisovému klubu.