ČESKÁ TŘEBOVÁ – V úvodním jarním hokejbalovém utkání první národní ligy mužů hostil domácí tým TJ Lokomotiva Česká Třebová na svém hřišti družstvo TJ Snack Dobřany. Po první třetině domácí vedli 1:0.

Hosty v červenočerném hned z kraje druhé třetiny nastartovala přesilovka pět na čtyři, v níž si vytvořili mnoho střeleckých příležitostí na domácího brankáře. O krušné chvíle se mu postarali dobřanští hráči Skála a Šlehofer. Těm se ale přesilovku využít nepodařilo. Vlnu útoků na českotřebovského gólmana pak zakončil úspěšnou střelou Skála, který tak vyrovnal na 1:1.  Následovala šance domácího Hudce, jehož střela se však odrazila od tyče. Po faulech došlo na vyloučení hostí. Dvojnásobnou přesilovou hru obratem využili českotřebovští, když Kvasnička nahrál Válkovi, který přihrávku proměnil a navýšil tak na 2:1. Několik promarněných šancí si pak na konto připsali jak domácí, tak i hostující hráči. Dobřanskému Kováříkovi, za asistence Šlehofera se v posledních minutách druhé třetiny podařilo vsítit vyrovnávací gól 2:2. Tímto výsledkem druhá část hry také skončila.

Třetí třetina byla výrazně klidnější, týmy nechtěly riskovat. Závěrečná patnáctiminutovka tak už žádnou branku nepřinesla a o výsledku rozhodly až nájezdy. Teprve až v šesté sérii se dokázal prosadit hostující Juráček, který rozhodl o konečném stavu 2:3.

Českotřebovští hokejbalisté získali jeden bod a dva body si odvezli hosté do západních Čech.