ÚSTÍ NAD ORLICÍ – V devátém kole 15. ročníku orlickoústecké hokejové ligy pod názvem „Computer Shop Cup“ se utkala mužstva „Medvědi Rokytnice“ a „Skala team Ústí nad Orlicí“. Do druhé třetiny zápasu v minihokeji se šlo za stavu 0:4 pro „Skala team“. Pátý střelecký úspěch hostí zaznamenal Jaroslav Horák. Domácí Medvědi snížili gólem Martina Jedlinského, ale Jan Drozd upravil skóre na 1:6.

Přestože oba týmy měly několik slibných příležitostí, další branka ve druhé třetině nepadla. Závěrečnou část hry zahájil gólem Martin Jedlinský – 2:6. Hosté zvýšili zásluhou Jaroslava Davida. Na 3:7 snížil opět Luboš Jedlinský. Poté už se roztrhl pytel s brankami žlutých. Dva góly, jimiž dovršil hattrick, vstřelil Jaroslav Horák. Mezi střelce se opět zapsal Jan Drozd a hosté vedli již 10:3. Další průběh hry přinesl završení hattricků Davida Karpíška a Miroslava Reslera. Po jejich střeleckých úspěších se skóre uzavřelo. „Medvědi Rokytnice“ podlehli „Skala teamu“ 3:13.

Orlickoústecký celek tak osmou výhrou z osmi duelů potvrdil dominanci v soutěži, v níž je podle dosavadních výsledků největším favoritem na celkové vítězství. O držiteli titulu 15. ročníku „Computer Shop Cupu“ se rozhodne v dalších duelech. Hodně napoví odložené orlickoústecké derby mezi „Krajánky a Skala teamem“, které je na programu 16. února.