LANŠKROUN – Zimní stadion v Lanškrouně hostil zápas ledního hokeje. Na led se postavili domácí TJ Orli Lanškroun proti TJ Sokol Semechnice.

První branka třetí třetiny patřila hostům, kdy přihrávku od  Bartoně využil Mlateček a změnil stav na 9:2. Po tomto gólu si rozhodčí vyslechli od diváků hlasitý nesouhlas, střela prolétla sítí. Druhého gólu třetí třetiny se ujali domácí, konkrétně Holub s přihrávkou od Nastoupila a Řeháka. Netrvalo dlouho a přesnou střelou změnil stav na 10:3 hostující Bartoň s asistencí od Mlatečka. Následovala série čtveřice branek od domácích. Ti využili přesilové hry a trefil se Nastoupil. Další gól na sebe nenechal čekat a po pár sekundách zaskóroval v zápase již počtvrté Holub. Třetí výstup patřil  Malému, který v oslabení navýšil vedení na 13:3. Čtveřici branek zakončil opět Nastoupil a Lanškroun tak vedl 14:3.

Závěrečný gól utkání přišel osm minut před koncem zápasu a ujal se ho Gois s asistencí od Mlatečka. Hosté tak upravili stav utkání na 14:4. Se sezónou se lanškrounští hokejisté rozloučí 11. března ve finálovém souboji se Skutčí.