ÚSTÍ NAD ORLICÍ – Česká fotbalová liga pokračovala desátým zápasem v pořadí. Ústí nad Orlicí na svém hřišti přivítalo soupeře ze Štěchovic. Favoritem střetnutí byl domácí celek, ale v první půli se diváci gólu nedočkali.

Úvodní branku duelu mohli vsítit hosté. Batka však obstřelil nejen gólmana, ale i branku. Do černého se naopak trefil domácí kapitán Jan Souček a Jiskra šla v 55. minutě do vedení 1:0.

Po 60. minutách hry přišel další ze zlomových momentů utkání. Hostující obránce Busta viděl druhou žlutou a následně červenou kartu. Štěchovická sestava tak dohrávala v oslabení. I přesto mohla v 63. minutě vyrovnat, to by však musel Košata se svou šancí naložit jinak. V 68. minutě udeřilo na druhé straně. Po Nikodemově centru se prosadil Lukáš Smejkal – 2:0.

V 71. minutě nepotvrdil dobrou pověst exekutora přímých volných kopů někdejší ligový záložník Volešák. V dalším průběhu na sebe upozornili hráči s číslem 14. Nejprve domácí Smejkal nezamířil přesně, poté v 79. minutě do sprch po dvou žlutých kartách putoval hostující Jakobovský.

Minutu před koncem řádné hrací doby zatloukl poslední hřebíček do štěchovické rakve svým druhým gólem Lukáš Smejkal.

Hosté tak z Ústí nad Orlicí odjeli poraženi 0:3. Napoak domácí si připsali další plný bodový zisk. Po deseti odehraných kolech patří svěřencům trenéra Chudého 3. místo v tabulce třetí nejvyšší tuzemské soutěže.