ÚSTÍ NAD ORLICÍ – V sedmém zápase sezony třetí nejvyšší fotbalové soutěže čekal Jiskru Ústí nad Orlicí souboj s mužstvem TJ Štěchovice. Domácí do utkání vstupovali jako třináctý tým tabulky. Hosté byli desátí, přestože získali pouze o jeden bod víc, než jejich soupeř.

Po prvním poločase vedli orlickoústečtí 1:0 brankou Petra Jeníčka. Štechovičtí však náskok soupeře dokázali smazat v 51. minutě duelu. Na 1:1 vyrovnal Lukáš Batka.

Po třiapadesáti minutách hry se do střelecké listiny mohl zapsat další hráč s číslem 10. Kapitán domácích Vaňous však svoji šanci nezužitkoval. Skóre se nezměnilo ani po střele, kterou na druhé straně vyslal střídající Sulík.

Mezi sedmdesátou a osmdesátou minutou měl blízko ke gólu opět Vaňous. Ani jednou ho však míč netrefil tak, aby skončil za zády brankáře Soukupa. To devět minut před koncem byl gólman Krátký překonán, ale střelu Štědroňského zneškodnili obránci. V řádné hrací době se tak nerozhodlo.

Dva body za vítězství v penaltovém rozstřelu si nakonec připsali domácí. Postarali se o to přesnou trefou Marek Coufal a chycenou penaltou Jakub Krátký. Po výhře 2:1 je orlickoústecká Jiskra na dvanáctém místě tabulky.