ÚSTÍ NAD ORLICÍ – V prvním kole nového ročníku fotbalové Divize C se utkaly týmy, jejichž klubové barvy jsou bílá a černá. Jiskra Ústí nad Orlicí na svém hřišti přivítala Admiru Praha. Domácí vyzvali jednoho z favoritů soutěže, hráči celku z Kobylis totiž v minulé sezóně hráli Českou fotbalovou ligu.

V tradiční bíločerné kombinaci nakonec nastoupili domácí fotbalisté. Hosté na trávník vyběhli v červeném a v 8. minutě mohli prohrávat. Vaňous ale brankáře neprostřelil. Stejně si na druhé straně vedl Čmejla. Ve 13. minutě otevřel skóre domácí Jan Souček, jenž hlavou usměrnil Chlebounův centr. Ve 27. minutě vsítil druhou branku Zdeněk Vaňous. Hosté sice namítali, že kapitán Jiskry převzal míč v ofsajdu, ale hlavní rozhodčí gól uznal. Čtyři minuty před koncem prvního dějství zvýšil Zdeněk Vaňous na 3:0, když z přímého volného kopu překvapil brankáře Admiry. V úvodu druhé půle rozehrávali přímý volný kop ze slibné pozice hosté. Zahálkova střela ale mířila vysoko nad. Soupeřovu branku netrefil ve vyložené šanci ani domácí Souček. Jiskra měla i další příležitosti, její vítězství ale zpečetil až v 76. minutě Marek Coufal, který si naběhl na Součkův centr.

Ústí nad Orlicí vstoupilo do nového ročníku divizní soutěže vítězstvím. Pražské Admiře přibalili na cestu hráči Jiskry čtyři góly.