foto: Taneční škola Česká Třebová

ČESKÁ TŘEBOVÁ – Vzhledem k situaci, která nastala, nemůže Taneční škola Česká Třebová, stejně jako ostatní sportovní oddíly bohužel trénovat společně. Aby naši tanečníci neztratili během této vynucené přestávky získanou formu, připravuje Taneční škola výuku nadále, a to formou online videotréninků. Již v pondělí 16.3. jsme začali v 18:30 společnou rozcvičkou – abychom nezakrněli a nezkrátily se nám šlachy. Každý další pracovní den jsme přinesli premiéru tréninkového videa, kterých je k dnešku již deset. Tato videa jsou univerzální, zdarma a určená nejen pro naše tanečníky, ale i pro širokou veřejnost. Jsou formou společného sledování zveřejňována na veřejné facebookové skupině Taneční školy.
Tabata, strečink, posilování, cvičení s malými dětmi, workouty, box, cardio – to je široká škála tréninkových stylů pod vedením profesionálních lektorů, které je možné s námi zdarma absolvovat.

Na jednotlivých neveřejných facebookových skupinách našich oddílů potom bez přerušení pokračuje online výuka a procvičování letošních soutěžních choreografií.

Odkazy na facebookovou skupinu i archiv jednotlivých videotréninků najdete na www.skola-ct.cz.

Společně to zvládneme!!!

Šárka a Jaroslav Prossovi
Sportovní taneční klub Česká Třebová, z.s.