ČESKÁ TŘEBOVÁ – V novém vysílacím schématu začne od pondělí 31. března vysílat OIK TV. Zpravodajství začne poskytovat denně, a to v pravidelných hodinových intervalech. Divák v něm dostane možnost vidět premiéru nových zpráv i reprízu z předchozího dne každou půlhodinu.

Hlavní změnou je obsah zpravodajství, které se bude aktualizovat denně. Stejně jako dosud bude postaveno na  reportážích a krátkých zprávách. Do stanovené půlhodiny je doplní divácky žádané pozvánky na akce a variabilní program, pro každý den jiný. Sobota divákům v repríze zprostředkuje páteční zpravodajství, neděle nabídne speciální pořady. V kompletní nabídce budou dostupné na webu OIK TV.

Zkrátka nepřijdou ani diváci, kteří si rádi počkali na podrobnější zpravodajství a sledovali je prostřednictvím Českotřebovských a Orlickoústeckých minut. Pod názvem Náš region je budou moci sledovat dál, s rozšířením o město Lanškroun. S přechodem na denní vysílání souvisí také vizuální změna zpravodajství. Na té nyní aktuálně pracujeme. Připraveny jsou také postupné inovace stávajících pořadů.