zdroj: webové stránky Městského muzea, Česká Třebová

ČESKÁ TŘEBOVÁ – Provoz TIC Česká Třebová v současných prostorách v přízemí budovy radnice na Starém náměstí bude 27.06.2018 ukončen. Od 01.07.2018 zahájí TIC svoji činnost nově v recepci výstavní budovy Městského muzea Česká Třebová v Klácelově ulici. Dojde tak k logickému propojení dominantní turistické atraktivity našeho města s nabídkou služeb, které k cestovnímu ruchu patří.

TIC bude mít příznivější a prodlouženu otevírací dobu, která bude shodná s otevírací dobou výstavní budovy muzea, a to každý den, kromě pondělí, od 10:00 do 18:00 hodin. Občané a návštěvníci města budou mít rovněž v nových prostorách k dispozici PC s přístupem na internet, možnost skenování, kopírování, tisku nebo bohatou nabídku publikací, map, pohlednic či upomínkových předmětů. TIC bude i nadále poskytovat informace o dění ve městě a jeho okolí, o možnostech ubytování, stravování nebo autobusových spojích. I nadále zde bude probíhat předprodej na akce pořádané Kulturním centrem Česká Třebová.

V nových prostorách TIC bohužel nebude zajišťován prodej vstupenek přes Ticketportal a Ticketstream, nabídka těchto služeb však z České Třebové nezmizí, nově totiž zajistí prodej vstupenek z těchto sítí prodejna PROBIT Elektro v Nádražní ulici č. p. 982 (www.probit.cz)

Staré prostory TIC v budově radnice zůstanou i nadále otevřeny a budou v provozní době MěÚ poskytovat veřejnosti základní služby, tzn. PC s přístupem na internet, skenování, kopírování a tisk.