ilustrační foto, zdroj: internet

ČESKÁ TŘEBOVÁ – Upozorňujeme, že od pondělí 5.8.2019 do neděle 15.9.2019 bude pro Ředitelství silnic a dálnic uzavřena pro veškerý provoz silnice I. třídy číslo 14 mezi ulicemi Slovanská a Bratří Hubálků. Objížďka bude vedena obousměrně ulicí Slovanská a Bří Hubálků.

Na trase objížďky bude omezena rychlost na 30 km/h a po celé její délce bude platit zákaz stání. Po dobu objížďky budou také zrušena parkovací stání u polikliniky Agel v ulici Slovanská. Parkování bude možné pouze v podzemních garážích u nádraží, protože horní část parkoviště u pošty bude vyhrazena výhradně rezidentům z ulice Slovanská.

Parkování pro držitele rezidenčních parkovacích povolení z ulice Slovanská

Po dobu úplné uzavírky silnice I/14 mezi ulicemi Slovanská a Bří Hubálků bude pro držitele rezidenčních parkovacích povolení z ulice Slovanská vyhrazeno parkování na dvou místech:
– horní část parkoviště u pošty, tedy celá řada parkovacích stání proti poště pod zdí k ulici Slovanská;
– s laskavým svolením firmy Korado pak také zadní část parkoviště v areálu bývalé prodejny stavebnin na rohu ulic Slovanská a Bří Hubálků; jedná se o od vjezdu nejvzdálenější, panely upravenou, část areálu. Tato část bude označena značkou parkoviště s dodatkovou tabulkou „objízdná trasa“

V obou případech je nutné mít za sklem ve vozidle zřetelně umístěné příslušné parkovací povolení. Jinak budou vozidla odtažena.

Vjezd vozidel do areálu firmy Sintex Bude umožněn obousměrně ulicí U Podhorky a částí ulice Bří Čapků až po zadní vjezd do areálu.

Děkujeme za pochopení.