ČESKÁ TŘEBOVÁ – Slavnostní ocenění nejlepších sportovců, vybraných radou města na doporučení sportovní komise, se uskutečnilo v obřadní síni Městského úřadu. V kategorii mládeže bylo oceněno šest jednotlivců a jeden kolektiv.

Mezi dospělými obdrželo ocenění 10 jednotlivců. Jako první se do pamětní knihy zapsala Justýna Bouchalová. Ta sbírala úspěchy ve stále ještě neetablovaném sportovním odvětví, tedy rádiovém orientačním běhu. Dalšími oceněnými běžci a běžkyněmi či atlety a atletkami, byli Filip Záveský, Miloslava Keprtová, Aleš Stránský, Michaela Stránská a Jan Friš. Vícebojař Václav Glaser byl za své výkony rovněž oceněn.

V plavání znamenitě reprezentovala Eliška Štichauerová. Mezi cyklisty slavili úspěchy Monika Simonová a Denis Špička. Úctyhodnými výkony se blýskli i judisté Marek Švestka a Vít Škrkoň. Stříbrnou medaili z Mistrovství světa veteránů v hokejbalu přivezl Petr Kvasnička. Několik cenných kovů získala v běhu na lyžích Šárka Klaclová. Biatlonistky Lea Johanidesová a Kristýna Černá také vybojovaly cenné úspěchy. Za kolektiv mladých volejbalistů Sokola II. převzali ocenění Lubomír Vašina a Jakub Řehák.