ÚSTÍ NAD ORLICÍ – Tenisový klub Ústí nad Orlicí se v závěrečném duelu letošní sezóny Východočeské divize utkal s Tenisovým clubem Hořice. Před vzájemným střetnutím bylo domácí družstvo čtvrté, hosté mají sedmou příčku tabulky. V rámci souboje smíšených družstev se utkala dvojice Martin Lipenský v červeném za domácí a Lukáš Melichárek v zeleném za hosty.

Po několika výměnách se ukázalo, že k vítězství má lépe nakročeno Martin Lipenský. Lukáš Melichárek se na svého protivníka pokoušel najít účinnou zbraň. To se mu v průběhu úvodní sady nepovedlo a prohrál 0:6. I přes zlepšenou hru podlehl ve druhé sadě hostující Melichárek domácímu Lipenskému 2:6 a celkově 0:2 na sety. Domácí družstvo tak získalo první body, které přispěly k celkovému vítězství 7:2.

Díky tomuto výsledku se hráčům Tenisového klubu Ústí nad Orlicí povedlo vylepšit předsezónní cíl, kterým bylo udržení se v soutěži. Orlickoústečtí tenisté zakončili sezónu se čtyřmi výhrami a třemi porážkami a 11 body. To stačilo na 3. místo v osmičlenné tabulce Východočeské divize.