ČESKÁ TŘEBOVÁ – Ve čtvrtfinále play-off 2. ligy si hokejbalisté Lokomotivy celkem bez potíží poradili s mužstvem Svitav. V souboji o finále jim byl soupeřem celek z Hradce Králové, který se v první třetině ujal vedení 1:0.

Domácí měli v průběhu prostřední části hry k dispozici několik přesilovek, početní výhodu však nedokázali zužitkovat. Navíc jim Patrik Mitra vstřelil branku v oslabení.

Stále ještě ve druhé třetině Hradec Králové znovu navýšil svůj náskok, když přesilovou hru proměnil ve třetí gól Miloslav Hudeček.

Ve třetí třetině domácí vykřesali naději. Nejprve se v početní přesile tvrdou ranou trefil Petr Kvasnička. Na 2:3 z pohledu Lokomotivy snížil Josef Hynek, který stejně jako jeho protihráč Mitra zaznamenal gól v oslabení.

Když už se českotřebovští hokejbalisté nadechovali k vyrovnání, nedokázali ubránit přesilovou hru soupeře. Tomu vrátil dvougólové vedení Petr Hajník.

Konečnou podobu dal výsledku prvního utkání semifinálové série play-off 2. ligy Dominik Šedivý. Domácí šli ve snaze zkorigovat skóre do rizika a odvolali brankáře. Trefa do jejich odkryté svatyně z hole královéhradeckého útočníka zpečetila vítězství hostí 5:2.

Ve druhém semifinále hodila Česká Třebová úvodní porážku za hlavu a výhrou 5:4 vyrovnala stav série na 1:1.