ČESKÁ TŘEBOVÁ – Českotřebovští hokejbalisté za sebou mají již sedmé utkání sezóny! Tentokrát na svém hřišti v Benátkách přivítali tým HbC Chlumec nad Cidlinou. Po dvou třetinách byl stav utkání vyrovnaný 1:1.

Hned z kraje třetího dějství pálil z půlky hřiště domácí Hynek, nijak zásadně ale bránu hostů neohrozil. Vzápětí se na druhé straně pokusil dostat svůj tým do vedení Synek. Pět minut před koncem si trenér hostí Synek vzal oddechový čas a následně českotřebovskou svatyni ohrozil Kozák. Několik sekund před koncem mohl chlumecký Malý rozhodnout, nestalo se tak a po pětačtyřiceti minutách byl stav nerozhodný 1:1.

Utkání tak dospělo k samostatným nájezdům. Jako první se k míčku postavil chlumecký Synek, na gólmana Sterenčáka ale nevyzrál. Prvním mužem v modrobílem dresu, který chtěl překonat brankáře Havlíčka, byl veterán Kvasnička. Hokejbalista s číslem 24 se nemýlil. 1:0. Za hosty se o gólovou odpověď snažil Marek. Recept na vstřelení branky ale nenašel. Do vedení dva nula mohl svůj tým poslat českotřebovský Hynek, na střídačku se ale vrátil s nepořízenou. Naopak chlumecký Kozák se za svými spoluhráči vrátil s úsměvem – vyrovnal na 1:1. Na konci třetí série mohlo být jasno! Domácí Jiruše ale hrajícího trenéra Broulíka pravděpodobně nepotěšil. Na řadu tedy přišla tzv. náhlá smrt.

Prvním, kdo se s vidinou zisku druhého bodu vydal k bráně, byl českotřebovský Švec, který nezaváhal. V nezáviděníhodné situaci byl na druhé straně Kozák, který mohl vyrovnat, nestalo se a Lokomotiva mohla slavit. Další domácí zápas sehraje českotřebovská Lokomotiva v sobotu 4. listopadu od 13 hodin, kdy vyzve tým HC Jestřábi Přelouč B.