ČESKÁ TŘEBOVÁ – Krajská hokejová liga postoupila do nadstavbové části. Kohouti do ní vstoupili porážkou v Chrudimi. Chuť si chtěli spravit ve druhém kole. Nečekalo je však nic snadného, protože na zimní stadion na Skalce přijela Světlá nad Sázavou.

Po dvou třetinách zápasu vedli hosté 3:1. Na začátku třetí dvacetiminutovky zkusil štěstí hostující Svoboda, ale skóre se změnilo až ve 42. minutě. Kohouti snížili na 2:3 brankou Michala Křečana, kterému asistovali Štefka a Velínský.

Skláři odpověděli několika střeleckými pokusy, avšak bez gólového vyústění. Se stejným výsledkem skončily následné přesilové hry domácích, i když například s Hemského ranou měl brankář hostí Folvarský plné ruce práce.

Vyrovnání nepřinesla ani souhra dvojice Velínský-Křečan. První jmenovaný se sice dostal až k zakončení, ale strážce hostující svatyně nepřekonal.

V úplném závěru střetnutí přišla domácí přesilovka pěti proti třem, poté Kohouti sáhli i ke hře bez brankáře, ale kýženého střeleckého zápisu se nedočkali.

Sérii nepříznivých výsledků zatím nepřetrhla ani změna na postu trenéra, když Jaromíra Jindřicha nahradil Martin Palinek. Světlá nad Sázavou si odvezla všechny tři body za vítězství 3:2. Po dvaceti odehraných duelech sezony je Česká Třebová na 6. místě tabulky.