ČESKÁ TŘEBOVÁ – Program třetího hracího týdne 1. městské hokejové ligy nabídl střetnutí dvou mužstev z Ústí nad Orlicí. V derby poměřily síly týmy Proplast a Krajánci. Diváci mohli zhlédnout utkání, ve kterém padlo celkem 11 branek.

Krajánci vstoupili do zápasu bleskově. Po dvou minutách hry se ke střele odhodlal Dušan Schlögl a otevřel skóre. Hned o minutu později ho napodobil Michal Schlögl. Úspěšnou pětiminutovku Krajánků zakončil Karel Mifek, když zvýšil na 0:3. Hráči domácího celku ve snaze o zvrat otevřeli hru, čehož v 15. minutě hosté využili. Po skrumáži protlačil kotouč do sítě Pavel Musil. Domácí odpověděli brankou Petra Šány, který úspěšně zakončil závar před hostující brankou. Stejný hráč se prosadil i v 18. minutě.

O 60 vteřin později ale upevnil vedení hostí Lukáš Heřmanský. Ani druhá dvacetiminutovka nebyla na góly skoupá. Ve 21. minutě snížil Miroslav Resler. Poté skóroval opět Michal Schlögl. Do střelecké listiny se zapsal i jeho spoluhráč Lukáš Musil ve 35. minutě. Poslední branku duelu vstřelil o minutu později Radek Morkes. Konečný výsledek 4:7 znamenal vítězství Krajánků. Derby tak vyznělo lépe pro hosty, stejně jako rodinný souboj bratří Miroslava a Michaela Reslerových pro druhého jmenovaného.