ČESKÁ TŘEBOVÁ – Zimní stadion byl dějištěm druhého zápasu semifinálové série play-off Krajské hokejové ligy mezi Českou a Moravskou Třebovou. Po dvou třetinách vedli domácí 3:2.

Hned v úvodu třetí třetiny, konkrétněji v čase 40:33, srovnal po Adolfově přihrávce Vojtěch Augustin na 3:3.

45. minuta přinesla čtvrtou branku Slovanu, když Adam Scheuter projel pásmem a zavěsil. Asistovali mu Janků a Marek.

Hosté mohli svůj náskok navýšit Augustinem, ale neuspěli. To se naopak v přesilové hře pěti proti třem podařilo domácím. Od Hemského kotouč putoval k Fúzikovi. Jeho střela se odrazila od plexiskla, bránící hráči nestihli přiskočit k Tomáši Prachařovi – 4:4.

V dalším průběhu hráli hlavní roli brankáři. Nejprve hostující Galuška nedovolil skórovat Křečanovi, následně si na druhé straně se šancí Faltuse poradil Nimmerrichter.

V 54. minutě přišla akce, kterou zahájili Hemský s Nesvadbou a na jejím konci se z pátého gólu Kohoutů mohl radovat Radek Velinský.

V závěru se hosté snažili o vyrovnání, leč bez úspěchu. Přesilové hry skončily nevyužity a jako bezvýsledná se ukázala i hra bez brankáře.

Kohouti porazili Slovan 5:4 a vyrovnali semifinálovou sérii. Ta bude pokračovat v neděli v Moravské Třebové. Na zimní stadion na Skalce se vrátí už v úterý 5. března.