ČESKÁ TŘEBOVÁ – První čtvrtfinálový zápas v krajské lize ledního hokeje svedl Kohouti s Havlíčkovým Brodem na domácí hřiště. Skoro šest stovek diváků vidělo v první třetině převahu hostí, když skončila 1:2. Ale ve druhé úspěšnou střeleckou kanonádu domácích, kteří se do havlíčkobrodské branky strefili sedmkrát.

Do třetí třetiny nastupovali domácí Kohouti, v bílém, za stavu 8:2. Začátkem závěrečné části se domácí zaradovali, když Fousek po důrazné hře v brankovišti zvedl vítězně ruce nahoru, ale rozhodčí gól neuznali. Domácí pak čekali až do konce 48. minuty, kdy z modré po přihrávce Fouska pálil Stehno a nemýlil se. Zvýšil tak na 9:2. V 55. minutě se domácí diváci dočkali vytoužené desítky, když přihrávku Hemského úspěšně završil Zítka. Konečný stav prvního čtvrtfinálového zápasu Kohoutů s Havlíčkovým Brodem byl 10:2.

Ve středu 8. února jedou Kohouti do Havlíčkova Brodu. Třetí čtvrtfinálové utkání se bude hrát opět na českotřebovském zimním stadionu. A to v neděli 12. února od 17:00 hodin.