ČESKÁ TŘEBOVÁ – 425 diváků vidělo na Zimním stadionu poslední zápas Kohoutů v krajské lize v tomto roce. Domácí hostili Světlou nad Sázavou, která je při nedávném zápase vypráskala 8:0. Čekal se Vypjatý a napínavý souboj. Po první třetině domácí prohrávali 0:1, první branku ve druhé minutě vsítil Žák.

Domácí Kohouti nastupovali do druhé třetiny za nepříznivého stavu. Neúspěšné střely na branku byly na obou stranách. Zlom nastal až ve 29. minutě, kdy vyrovnal Jindřich. Ten byl také záhy u další branky, když přihrál Fúzikovi, který se nemýlil. Drobných potyček a emocí bylo na obou stranách nepočítaně. Hostující kapitán Ondřej Včela si ručně vyřizoval názory přímo s rozhodčím. O vyrovnání se ve 35. minutě postaral hostující Dolinský a hrálo se od začátku. Po dvou minutách dostal Kohouty do vedení 3:2 Lesák, a tak také skončila druhá třetina.

Začátek třetího dějství byl ve znamení vyloučení dvou domácích hráčů. Křišťan využil početní výhodu 5 na 3 a vyrovnal na 3:3. Po zakončení Jindřicha z 56. minuty se znovu českotřebovští dostali do vedení, ale vzápětí hostující Křišťán opět vyrovnal. 31 sekund před koncem rozhodl utkání domácí Šimončič za asistence Fúzika. Hosté ještě stačili odvolat brankáře, ale na konečném stavu 5:4 se nic nezměnilo.

Kohouti na svůj další zápas jedou ve středu 4. ledna do Moravské Třebové , v neděli 8. ledna pak doma přivítají Choceň.