ÚSTÍ NAD ORLICÍ – Druhý hokejový Tepvos Cup je minulostí! V uplynulých týdnech se pět týmů z Orlickoústecka scházelo na zimním stadionu v Ústí nad Orlicí, aby bojovaly o mistrovský pohár. Ve finále se potkala družstva Krajánci a Skala team.

První gól finálového střetnutí si na své konto připsali Krajánci v černém, brankáře hostů překonal Jiří Drobný ml. O minutu a půl později zvýšil již na 2:0 opět Jiří Drobný ml. O snížení nepříznivého vývoje utkání pro Skala team se vzápětí postaral Miroslav Váně ml. Vyrovnání posléze zajistil kapitán hostů Drozd. Následující minuty utkání hraného na tři třetiny po dvanácti minutách přinesly ještě řadu branek a na začátku třetího dějství prohrávali Krajánci již 3:6. Během pouhých 79 vteřin dokázali Krajánci vstřelit tři branky a vyrovnat tak na 6:6. O osudu utkání a současně tak i o konečném pořadí celého Tepvos Cupu rozhodl pár vteřin před koncem Resler, který skóroval na 7:6.

Vítězi druhého Tepvos Cupu se tedy stali Krajánci, následovaní ve finále poraženými hokejisty Skala teamu. Třetí místo v celkovém pořadí turnaje patří Tj Sokolu Libchavy, čtvrtou příčku vybojoval tým Betonárka Javůrek Ústí nad Orlicí a poslední pátá pozice náleží Ostrovu.

Vítězem kanadského bodování celého turnaje se stal Krajánek Michael Resler s 37 góly a 31 asistencemi. Nejlepším brankářem byl vyhlášen Tomáš Hrdlička reprezentující Skala team.