LANŠKROUN – Krajská soutěž mužů v hokeji pokračovala dalším kolem. Třetí třetina zápasu mezi Lanškrounem a Trutnovem “B” byla zahájena za stavu 8:2 pro domácí. Ti svůj náskok zvýšili ve 41. minutě, když se prosadil Radovan Holub. Střelec branky završil hattrick a Orli tak vedli už 9:2.

V dalším průběhu zápasu se osmělili také hosté. Na 3:9 z jejich pohledu snížil ve 45. minutě Dominik Baudyš, jemuž asistoval Lukáš Gabriel. Čtvrtá branka Trutnova přišla při přesilové hře domácích. V oslabení se prosadil David Gabriel, kterého do úniku vyslal Lukáš Gabriel.

Přibližně pět minut před koncem zápasu přišla kuriózní situace. Domácí vstřelili desátou branku, kterou rozhodčí nejprve uznal, ale hned vzápětí svůj verdikt změnil na trestné střílení pro Lanškroun. Ondřej Marek sice nájezd neproměnil, ale Orli si spravili chuť v 57. minutě. Poles s Pachlem vyslali Martina Malého, jenž se nemýlil – 10:4.

Domácí se radovali ještě dvakrát. V 58. minutě se trefil Radovan Holub, jemuž asistoval Poles. Osm vteřin před závěrečnou sirénou vstřelil svou pátou branku v utkání Radovan Holub. Lanškroun porazil Trutnov “B” 12:4.

Po dvanácti odehraných kolech patří lanškrounským hokejistům 3. místo tabulky Krajské soutěže mužů Královéhradeckého kraje.