ČESKÁ TŘEBOVÁ – Druhá hokejbalová liga pokračovala dalšími zápasy. Do města železničářů přijeli hráči týmu Autosklo Pardubice B. Po první patnáctiminutovce vedla domácí Lokomotiva 3:0.

Prostřední část utkání nabídla několik slibných příležitostí na obou stranách, ale nakonec padl jediný gól. O ten se přesnou trefou postaral Jindřich Kunc, jemuž asistovali Korel a Barva. Před třetí třetinou tak hosté vykřesali naději.

Po změně stran ale domácí svému soupeři žádné nadechnutí se k obratu nedovolili. Na 4:1 se štěstím zvýšil David Jiruše. Další branku Česká Třebová přidala díky akci, kterou zahájili Kvasnička a Hudec a svým druhým gólem v duelu ji zakončil Dominik Řehák.

Pardubičtí mohli stav zkorigovat, Veselík ale svou šanci z přesilové hry nevyužil. Urodilo se však na straně druhé. Jirmásek přihrál Lukáši Zemanovi, jenž překvapil brankáře hostí Třináctého. Definitivní podobu dal výsledku Dominik Řehák. U branky znamenající jeho hattrick si připsali asistenci Hudec s Kvasničkou.

Česká Třebová porazila Autosklo Pardubice B 7:1. Hráči Lokomotivy si tak vystavili pomyslnou omluvenku za prohru z úvodního domácího zápasu.