ÚSTÍ NAD ORLICÍ – Česká fotbalová liga pokračovala dalšími zápasy. Do Ústí nad Orlicí přijel Písek. Oba celky v předchozím kole prohrály, a tak měly o motivaci postaráno. Branky si však oba soupeři schovali až do druhého poločasu.

V Ústí nad Orlicí se na gól čekalo více než hodinu. Akce ze 65. minuty, kterou Jan Souček vybídl ke skórování Zdeňka Vaňouse však mohla potěšit nejen domácí příznivce, ale všechny nezaujaté fotbalové fanoušky.

Prodlevu mezi další nebezpečně vyhlížející situací si diváci mohli ukrátit sledováním jiného balonu, tedy toho na nebi. V 74. minutě se však proletěl i balon na hřišti. Střelou ze střední vzdálenosti vyrovnal na průběžných 1:1 hostující Václav Milec.

Radost ze vstřelené branky však hráčům z města s nejstarším dochovaným mostem v České republice dlouho nevydržela. Po šestasedmdesáti minutách zápasu přišel dlouhý nákop domácích, který za záda chybujícího brankáře Hajduška prodloužil Petr Falta.

Jiskra Ústí nad Orlicí porazila Písek 2:1 a po dvanácti odehraných utkáních ji patří dvanácté místo tabulky třetí nejvyšší české fotbalové soutěže.