ČESKÁ TŘEBOVÁ – Fotbalový krajský přebor o víkendu nabídl zápasy 8. kola. Do České Třebové přijel tým z města Luže. Hosté byli favoritem střetnutí, protože jim patřilo 3. místo v tabulce. To domácí celek byl devátý. Po první půli ale měli k tříbodovému zisku lépe nakročeno českotřebovští hráči, když se ujali vedení brankou Patrika Müllera.

Hosté se hned od úvodu druhého poločasu snažili odpovědět útočnou aktivitou, za kterou byli v 50. minutě odměněni vyrovnáním, když Martin Doša překonal brankáře Moláčka.

Domácím mohl vrátit náskok Sejkora, ale v 58. minutě v celkem slibně vyhlížející příležitosti přestřelil. Do černého se naopak po 69. minutách střetnutí trefil hostující kapitán Jaroslav Kroutil a přesnou hlavičkou poslal svůj tým do vedení.

Nedlouho po změně skóre měl na kopačce gól znamenající remízu domácí Ezr, dostat míč mezi tři tyče se mu však nepodařilo.

Další branku nepřinesly ani zbývající nebezpečí vykazující situace na obou stranách. Luže si tak odvezla všechny 3 body po vítězství 2:1. Po osmi odehraných kolech krajského přeboru patří českotřebovským fotbalistům 10. místo v tabulce.