ČESKÁ TŘEBOVÁ – Zápasy 21. kola pokračoval fotbalový krajský přebor. Na stadion Pod Jelenicí přijela Přelouč. Zatímco domácí na jaře ze čtyř zápasů třikrát vyhráli, hosté zatím nezískali ani bod. O favoritovi střetnutí tak nebylo pochyb.

Domácí Česká Třebová vedla po první půli 2:1, a tak se zdálo, že hosté pojedou do rodiště legendárního českého herce a dabéra Františka Filipovského opět bez bodu. V 50. minutě ale dokázali potrestat chybu brankáře Bárty a vyrovnali na 2:2.

V 62. minutě bylo po Švecově centru rušno před brankou Přelouče, brankář Václavek si ale poradil. O dvě minuty později zahrozili také hosté, skóre se však neměnilo. Další dvě příležitosti domácích dokázal v závěru zápasu zlikvidovat teprve osmnáctiletý brankář Přelouče Václavek. Remízu mohl v 88. minutě odvrátit domácí Nešický, své příležitosti se však zalekl.

Po devadesáti minutách bylo skóre nerozhodné 2:2, a tak přišel na řadu penaltový rozstřel. Zatímco domácí byli třikrát neúspěšní, jejich soupeři nezaváhali ani jednou.

Česká Třebová nezvládla roli favorita. Po prohře na penalty zůstává osmá v tabulce.