ÚSTÍ NAD ORLICÍ – V pátek 26. října přijela kapela Mandrage v rámci turné Moje krevní skupina do Ústí nad Orlicí. Předkapelou byli tvrdší A Banquet, kteří se postarali o slušné rozjetí večera. Mezi diváky se dokonce našli příznivci hlavně této předkapely. Mandrage poté nastoupila s klasickým programem, ve kterém nemohly chybět hity Hledá se žena, Františkovy lázně nebo Šrouby a matice. Právě poslední jmenovaná píseň byla mezi nejmladšími návštěvnicemi nejočekávanější.

Samotné představení bylo doprovázeno slušnými světelnými efekty. Večer nicméně neprobíhal úplně plynule, což zavinila především dlouhá zvuková zkouška Mandrage. Jednotlivé koncerty turné bývají vyprodány, v ústeckém Popradu se tak nestalo. Nižší diváckou účast mohly způsobit jak podzimní prázdniny, kdy má mnoho lidí naplánován jiný program, tak počasí, které potenciální návštěvníky mohlo rovněž odradit.

V Ústí nad Orlicí Mandrage přitáhli kolem 300 diváků. Ředitelka Klubcentra Dana Chládková sdělila, že byl do konce roku koncert Mandrage posledním, ale jedná se o účasti Nightwork či Jaromíra Nohavici.