ČESKÁ TŘEBOVÁ – Další dva nové investory získala průmyslová zóna Borek na okraji města Česká Třebová. Láká je sem především nový železniční terminál, který v květnu zahájil činnost. S městem nyní vyjednává o odkoupení dalších pozemků k rozšíření. Železniční terminál začal v zóně působit před necelým rokem.

V současné době zaměstnává okolo 100 lidí a do budoucna by mohlo být ještě lépe. Město dokončilo jednání s dalšími zájemci, kteří chtějí v českotřebovské zóně Borek investovat. Zaměřeni jsou noví investoři na logistiku a výrobu a v České Třebové hodlají stavět a vytvářet nové pracovní příležitosti. Na městu je nyní, aby jednání o prodeji dotáhlo do úspěšného konce a vytvořilo investorům podmínky pro stavbu.

Zastupitelé se k závazku vybudovat komunikaci přihlásili, a to v úterý 17. prosince v souvislosti s prodejem pozemků investorovi, pro kterého už se v zóně připravuje terén. Postavit zde chce logistický areál se skladovou halou. Zastupitelé se k závazku vybudovat komunikaci přihlásili, a to v pondělí 16. prosince v souvislosti s prodejem pozemků investorovi, pro kterého už se v zóně připravuje terén. Postavit zde chce logistický areál se skladovou halou.