foto_OIKTV001
ORLICKOÚSTECKO – OIK TV za rok 2015 vyrobilo 899 zpravodajských reportáží (Česká Třebová 322, Ústí nad Orlicí 319, Lanškroun 163, Orlickoústecko 61, Pardubický kraj 11 a ostatní 23) v celkové délce více jak 25 hodin. Na samotném zpracování se podílel tým pouze pěti lidí a během roku postupně čtyři externisté.

Televizní reportáže byly odvysílány ve 161 premiérových pořadech ZPRÁVY REGIONU, kterých bylo vyrobeno 29 hodin a v pořadech Naše město: Česká Třebová v celkové délce cca. 5 hodin, Naše město: Ústí nad Orlicí v délce cca. 5 hodin a Naše město: Lanškroun také v délce cca. 5 hodin.

V současné době je vysílání OIK TV po 24 hodin denně zachytitelné v kabelových televizních sítích (DVB-C) v České Třebové (Kabelová televize CZ s.r.o.), Ústí nad Orlicí (Kabelová televize Ústí nad Orlicí spol. s r.o.) a Lanškrouně (OMEGA tech s.r.o.).

Od konce listopadu minulého roku je televize OIK TV šířena také prostřednictvím služby SledovaniTV.cz po celé republice (IPTV) v rámci datové služby u řady poskytovatelů připojení nejen v našem regionu, ale také v celé České republice (např. unet.cz, OK-NET, Skipala Networks, FajnCom s.r.o., Chobex.cz, Tlapnet, Metropolitni s.r.o. a nebo Vodafone) . Služba SledovaniTV.cz je dostupná pro chytré telefony, tablety, počítače a v neposlední řadě i Smart TV.

Vysílání OIK TV můžete vidět pravidelně také na satelitu (DVB-S) a v terestrickém vysílání (DVB-T) v rámci vysílání program regionalnitelevize.cz každé úterý a pátek v 19:20 hodin (s reprízami 23:20, 03:20, 07:20, 11:20 a 15:20 hodin).