LANŠKROUN – Město Lanškroun ve spolupráci s komisí pro výchovu a vzdělávání vyhlašuje anketu „Mládež reprezentuje město Lanškroun“. Dává tímto možnost zvýraznit úspěchy mladých lidí, kteří v různých oborech reprezentují město Lanškroun.

Do ankety mohou být přihlášeni jednotlivci nebo kolektivy do 19 let, kteří mají trvalý pobyt ve městě Lanškroun nebo reprezentují město Lanškroun v oblastech sportu, vědomostních soutěží nebo kultury. Navrhovat kandidáty do ankety může škola, klub nebo jiná organizace, k níž se vážou úspěchy nominovaného, případně fyzická osoba (rodiče, prarodiče), pokud úspěch reprezentanta nesouvisí s organizací.

Přihlašování probíhá výhradně elektronickou formou. Formulář je dostupný na adrese https://goo.gl/tyRneM, a to od 15. prosince 2017 do 31. ledna 2018. Po vyplnění dotazníku přijde navrhovateli na uvedenou e-mailovou adresu potvrzení o přijetí nominace. V případě nejasností kontaktujte komisi pro výchovu a vzdělávání na e-mailu  VVkomiseLA@gmail.com nebo tajemnici této komise RNDr. Ladu Sitovou na e-mailu lada.sitova@lanskroun.eu.

Slavnostní vyhlášení na lanškrounském zámku proběhne ve čtvrtek 22. března 2018 od 17 hod.

Mgr. Radka Karlová