ČESKÁ TŘEBOVÁ – Další kolo nadstavbové části Krajské hokejové ligy nabídlo souboj druhého s třetím týmem tabulky. Kohouti na svém ledě přivítali hráče Slovanu Moravská Třebová.

Po dvou třetinách zápasu byl stav možná trochu překvapivý. Domácí totiž vedli 8:0. Jejich devátou branku přidal po Fúzikově asistenci Ladislav Jindřich, který tak zároveň završil hattrick.

Většina ze čtyř set osmdesáti devíti diváků se desátého střeleckého zápisu domácího celku dočkala, když Jindřich s Prachařem rozjeli akci, kterou svým druhým gólem v utkání úspěšně zakončil Jakub Fúzik.

Dlouho to vypadalo, že hosté z České Třebové odjedou s debaklem a nulou na svém střeleckém účtu. Čestného úspěchu se dočkali po brance Tomáše Faltuse, jemuž asistovali Langr a Prokop. Gól na 1:10 pokazil brankáři domácích Sajdlovi čisté konto.

V závěru snížil na konečných 2:10 z pohledu Slovanu Martin Aulehla, kterému přihrál Pokorný. Nulu tak nevychytal ani debutant Lukáš Novotný.

Kohouti do konce nadstavbové části ještě odehrají 3 zápasy. Ten poslední před play-off je čeká 27. ledna v Žamberku pod širým nebem proti Chocni.