ČESKÁ TŘEBOVÁ – CHL – City Hockey League neboli Městská hokejová liga. Takový název nese soutěž na českotřebovském zimním stadionu, která je v plném proudu. Jeden z mnoha zápasů letošního ročníku proti sobě svedl týmy HC Flyers Česká Třebová a HC Lumius. Zápasy jsou hrány na 3 třetiny po 14 minutách s půl minutovými přestávkami.

První třetina přinesla množství šancí na obou stranách. Hned v úvodu se k puku dostal Petr Šána z HC Flyers v červeném a vstřelit první gól utkání se nepodařilo ani Bohuslavu Sokolovi na druhé straně. Netrvalo dlouho a modří se již mohli radovat. Gólový účet utkání otevřel Ladislav Křivohlávek. 0:1. Možností vyrovnat stav utkání o chvíli později pohrdl Tomáš Kalina. Jeho týmový kolega Vítězslav Žejdlík si vzápětí poradil o poznání lépe a vyrovnal na 1:1. Poslední gól první třetiny si na své konto připsal Jiří Nešický a upravil na 1:2.

I druhá čtrnáctiminutovka nabídla příležitosti na obou stranách. V gólové příležitosti se ocitl  Radim Dlouhý z HC Lumius, nemýlil se a zvýšil na 1:3. V posledním dějství snížil na konečných 2:3 Tomáš Bělka.