ČESKÁ TŘEBOVÁ – Českotřebovští kohouti přivítali na svém ledě soupeře z Ledče nad Sázavou. 462 diváků, kteří se přišli podívat na střetnutí prvního týmu tabulky s celkem předposledním, vidělo v prvních dvou třetinách devět gólů domácích a tři hostů.

V úvodu třetí třetiny vstřelili gól hosté v oranžovo-černé kombinaci dresů, dle mínění rozhodčích byla ale jedna z holí příliš vysoko a branka nebyla uznána. Vzápětí se pokusil hostující Vít Křesťan překonat domácího gólmana Otakara Husára. První gól ve třetím dějství obstaral českotřebovský Petr Vlček. 10:3

Domácí stále chtěli své vedení navýšit a gól si připsal Jindřich Zítka. Jednu z mála šancí hostí proměnil v čase 44:56 Marian Havel a snížil na 12:4 . Svůj druhý gól v utkání vstřelil Zítka a netrvalo dlouho a skóre zápasu se opět měnilo. Na 13:4 zvýšil českotřebovský Jakub Fúzik.

V čase 52:05 předvedli spolupráci Vlček s Hemským a domácí odskočili na rozdíl deseti branek. Hokejisté Ledče nad Sázavou se snažili využít každé příležitosti a dvě minuty a 22 sekund před koncem dostal kotouč do branky Bohumil Krajíček. Gólový účet utkání uzavřel 37 vteřin před koncem zápasu Patrik Stehno. 15:5. Domácí obránce Michael Šimončič vstřelil v utkání gól a připsal si tři asistence.

Kohouti, kteří jsou stále na prvním místě tabulky krajské hokejové ligy sehrají další zápas v neděli 27. listopadu v Chocni.