ČESKÁ TŘEBOVÁ – V Krajské hokejové lize bylo zahájeno play-off. Ve čtvrtfinále se Kohouti utkali s Hlinskem. Domácí se již v první třetině ujali vedení 3:0. Čtvrtý gól vstřelili ve 27. minutě. Obrana hostů nezastavila akci, kterou po Marklově a Vlčkově asistenci korunoval Jindřich Zítka.

Další branku domácích přidal ve 40. minutě Ladislav Jindřich. Zužitkoval tak přesilovou hru a přihrávky Fúzika a Pelána. Ve 42. minutě se po asistenci Zítky a Váněho trefil Michael Schejbal. Brankostroj Kohoutů nenarušily ani komerční přestávky. K vidění byla nejen pohledná děvčata, ale fanoušci si mohli vychutnat i vydařené hokejové akce. Jednu z nich předvedla trojice Jindřich, Fischer a Jakub Fúzik ve 44. minutě – 7:0.

I hosté měli několik slibných příležitostí. Brankáře Kohoutů Nimmerrichtera ale střelci oblékající dres Hlinska nepřekonali. Poslední branku zápasu vidělo 500 diváků v 58. minutě. Vlček s Hemským připravili Lukáši Poskočilovi snadnou pozici. V prvním utkání play-off Kohouti rozstříleli Hlinsko 8:0 a ujali se vedení v sérii. Pokud by ve středu zvítězili na hřišti soupeře, v neděli 31. ledna by další výhrou mohli rozhodnout o svém postupu do semifinále.