ČESKÁ TŘEBOVÁ – Třebovské kuželky sice nebudou mít v příští sezoně zastoupení v domácí nejvyšší soutěži, ale ženské družstvo v předposledním domácím utkání předvedlo velmi dobrý výkon. Předposlední Lokomotiva přivítala poslední Neratovice.

Výkon neodpovídal tomu, že proti sobě nastoupily dva sestupující týmy. Třebová měla hostujícím hráčkám co oplácet, na podzim v Neratovicích prohrála. Hosté nejprve po prvním kole vedli o skóre za stavu 1:1, když hostující Petra Jechová shodila 582 kuželek. Její výkon se stal nejlepším výkonem celého dne. Domácí se nevzdali a při vyrovnaném stavu 2:2 po druhém kole vymazali vedení Neratovic zásluhou 574 kuželek Hany Rubišarové.

Poslední kolo rozhodlo o velice dobrém konečném skóre, když domácí Ludmila Johnová shodila také 574 kuželek a Lokomotiva získala jak oba body za dílčí vítězství, tak dva body za skóre. Po téměř třech a půl hodinách tak Třebová zvítězila nad Neratovicemi v poměru 6:2 a 3280 ku 3176 kuželkám. Byl to třetí nejlepší výsledek celého dvacátého kola. Potvrdil, že se Lokomotivě na domácí dráze daří.