ČESKÁ TŘEBOVÁ – V druhé kuželkářské lize žen bylo před Martinem odehráno sedmé kolo. Druhá Třebová přivítala předposlední Jihlavu. Pro domácí ženy mělo jít o jasnou záležitost, i když trenér Jiří John zmínil, že nemohly nastoupit hned dvě hráčky ze stabilní šestice. První dvojice složená z Lucie Kaucké a Kláry Pekařové splnila roli favoritek, i když se k druhé jmenované velmi těsně přiblížila na pouhé čtyři kuželky Lenka Habrová.

Domácí dvojice vyhrála o téměř padesát kuželek. Zásadní byla pro celý obraz hry druhá dvojice náhradnic Alena Holcová a Eva Sedláková, jejichž úkolem bylo především příliš neztratit. A první hody naznačovaly, že by k citelnější ztrátě mohlo dojít, protože se v jednu chvíli Jihlava dostala součtem kuželek před Lokomotivu a okamžité skóre se měnilo ze 6:0 přes 4:2 až na 2:4. Naštěstí pro domácí hráčky se jihlavská Šárka Vacková vystřílela v prvních hodech a v dalších třech částech ji Eva Sedláková vždy alespoň o minimální počet kuželek porazila. Nejslabší článek, který měl především neztratit, tak nejen získal body, ale protože jihlavská Irena Pártlová zahrála vůbec nejhorší skóre dne pod 450 kuželek, tato dvojice dokonce náskok zvýšila a skóre 6:0 po druhé dvojici bylo pro Jihlavu velmi kruté.

Pro Ludmilu Johnovou a Hanu Rubišarovou už nakonec nebylo těžké v posledním kole porazit poslední dvojici Jihlavy a Lokomotiva tak získala drtivé vítězství 8:0. Trenéra Johna mohla těšit nejen výhra, ale hlavně předvedená hra, kdy i obě náhradnice dosáhly výsledku přes 500 kuželek. A jenom málo chybělo, aby součet překročil magickou hranici 3300 kuželek.