ÚSTÍ NAD ORLICÍ – Poslední domácí kolo fotbalové divize C přisoudilo Jiskře Ústí nad Orlicí soupeře z míst nejvyšších, a to Viktorii Jirny, která během dvanácti odehraných kol neztratila doposud ani bod.

Svoji spanilou jízdu prodloužila po napínavém zápase vítězstvím 2:0. Viktoria Jirny vystupovala v roli favorita, a to také díky několika hráčům, kteří v minulosti oblékali prvoligový dres. Na hrotu jirenského útoku se tak například snažil Marek Kincl, který střílel branky v rakouské nejvyšší lize, nebo na kraji zálohy David Zoubek. Domácí hráči se však nedali zastrašit slavnými jmény v řadách soupeře a snažili se podnikat ofenzivní výpady na půlku svého protivníka. Rychlé protiútoky však většinou končily na kopačkách dobře bránící řady hostující Viktorie.

Utkání po vstřeleném gólu hostí z penalty nabralo na otáčkách a domácí se nechtěli nechat zahanbit před početným publikem. Ovšem malá nepozornost ve středu hřiště znamenala ztrátu míče a z vynuceného rohu se podařilo hostujícímu celku doklepnutím Šimka zvýšit na 2:0 a uzavřít také brankový účet tohoto utkání.