ČESKÁ TŘEBOVÁ – Fotbalisté FK Česká Třebová za sebou mají další utkání. Tentokrát na svém stadionu Pod Jelenicí přivítali hráče Dobříkova. Po prvním poločasu šli oba celky do šaten za smírného stavu 1:1.

V úvodu druhého poločasu měli domácí v modrém šanci v podobě přímého kopu, který zahrával Müller. Vzápětí zatrnulo domácím českotřebovským fanouškům, hosté nejprve nastřelili břevno a poté do brány zakončil Bůžek. Čárový rozhodčí byl ale proti a odmával ofsajd. V 61. minutě již ale vše proběhlo podle pravidel, tentokrát ale na opačné straně. Novotný se prosadil a dostal svůj tým do vedení 2:1. O pouhé čtyři minuty později nahrál Rydval Vaňkovi a Dobříkov mohl srovnat. Zanedlouho se to hostům již povedlo, Rydval vyrovnal na 2:2.

V závěrečných dvaceti minutách     si ani jeden z celků vyloženou šanci nevypracoval. V 89. minutě mohl z přímého kopu skórovat Kopecký. Golman Rychtařík jeho pokus ale chytil.

O definitivním výsledku utkání tak musely rozhodnout penalty. Po prvních pěti sériích byl stav vyrovnaný a došlo tedy na systém náhlá smrt. Jako první kopal dobříkovský Konvalina, který poslal svůj celek do vedení.  Za Českou Třebovou si míč na značku pokutového kopu postavil Ezr. Ten ale neuspěl a druhý bod tak putoval do Dobříkova.

Další domácí a zároveň poslední podzimní utkání sehrají momentálně v tabulce druzí českotřebovští fotbalisté 18. listopadu od 13 hodin, kdy přivítají Heřmanův Městec.