ČESKÁ TŘEBOVÁ – FK Česká Třebová tentokrát hostila Jiskru Heřmanův Městec. Šedesátka diváků na stadionu Pod Jelenicí tentokrát odměnila fotbalisty v prvním poločasu minimálně čtyřmi aplausy. Stav po prvním dějství byl totiž 3:1.

Hned zkraje druhého poločasu se na obou stranách kopal rohový kop. Ani ten druhý, který zahrával kapitán domácích Zahálka, ohrožením branky neskončil. V 50. minutě udělil hlavní sudí Pavlas druhou žlutou kartou hostujícímu Netušilovi, a ten tak musel opustit hrací plochu. Při odchodu ze hřiště navíc počastoval vulgárními výrazy pomezní rozhodčí a jeho výstup tak bude mít dohru před disciplinární komisí.

Domácí, kteří tak hráli proti deseti, si poté vypracovali několik příležitostí. Nejprve úspěchem neskončilo sólo Grepla. O chvíli později mohl skórovat domácí Kopecký, stav utkání se ale nezměnil. V 86. minutě se do velké příležitosti dostal domácí kapitán Zahálka. Zakončoval dokonce nadvakrát, brankář Žďánský ale oba pokusy zlikvidoval. Zakončit celou akci mohl ještě Vondra, trefil ale pouze tyč. V závěru utkání se ke slovu dostali i hosté, branku ale vstřelit nedokázali a utkání skončilo 3:1. Následně nastal čas na zhodnocení celé podzimní části krajského přeboru.

Českotřebovské fotbalisty ještě v sobotu 25. listopadu od 13 hodin čeká dohrávka odloženého 12. kola v Třemosnici. Jisté ale je, že přezimují na čele tabulky.