ČESKÁ TŘEBOVÁ – Florbalový klub Orlicko-Třebovsko, který od nedávna hraje své domácí zápasy v nové Sportovní hale Skalka v České Třebové, má za sebou další dvě utkání. V tom druhém vyzval celek nesoucí název Haga Pardubice “A”. V polovině druhé třetiny vedli orlickotřebovští 2:0.

V závěru druhé patnáctiminutovky zvyšovali hráči FBK Orlicko-Třebovsko v šedých dresech  již na 3:0. Autorem branky se stal Jan Horák za asistence Michala Dědka.

Minutu a dvacetsedm vteřin po začátku třetí třetiny zvýšil již na 4:0 Petr John, kterému přihrával Tomáš Langer. Přesně po šedesáti sekundách domácí opět skórovali. Tentokrát střílel David Petráž a asistoval Patrik Jurco – 5:0. Zanedlouho již na 6:0 zvýšil Tomáš Langer, kterému míček přihrál Pavel Petraš.

V čase 42:51 se hostujícím podařilo vstřelit branku. Martin Drápalík, kterému asistoval Lukáš Felgr kosmeticky upravil na 6:1.

Tři sekundy před závěrečnou sirénou se ještě prosadil Pavel Petrašy, asistoval Patrik Jurco. Utkání tak skončilo 7:1. Zápasu, který řídili sudí Radek Hrdlička a Marek Čížek přihlížela zhruba padesátka diváků.