ÚSTÍ NAD ORLICÍ – Orlickoústecký Dětský pěvecký sbor Čtyřlístek má za sebou jarní koncert, který se konal v  koncertním sále Základní umělecké školy Jaroslava Kociana. Na koncertě vystoupily všechny sbory, do kterých jsou děti rozděleni podle věku. Takže mimo Čtyřlístku zde byly také  přípravné sbory Sluníčka, Petrklíče a Čekanky.

Pro všechny sbory bylo vystoupení zároveň i generálkou před nadcházejícími soutěžemi. Čtyřlístek si připravil pro soutěž například skladbu od Antonína Dvořáka “Jablko” a lidovou píseň bez doprovodu “Křepelenka”. Veselé a nápadité písničky pro dětské sbory v českém jazyce byly doménou ostatních sborů, kde přípravná sborová oddělení Petrklíče a Sluníčka vystupovaly společně pod názvem Perklíče. V současné době sbory soutěží ve Svitavách v krajském kole Základních uměleckých škol. Za nedlouho je čeká ještě soutěž školních sborů v Chrudimi a mladší sbory nesoutěžní přehlídka Perníkový festiválek koncem dubna v Pardubicích.

Koncert byl nazván „Zpívá celý kraj“, to proto, že kromě místních dětí vystoupili na koncertu také hosté z Pardubického kraje, sbor Lilium z Litomyšle a Zpěváčci z Pardubic.