ČESKÁ TŘEBOVÁ – Hudební večer, který je známý také pod názvem “Madam párty”, přilákal desítky posluchačů. V úvodu si se zpěvačkou Evou Šichovou povídala Táňa Řeháková. Příchozí se tak mohli dozvědět různé informace například o historii festiválku nebo kapely Madam Evelyn. Po představení nového maskota “malé Evičky” na podium nastoupilo první uskupení. “Rozdělili jsme to na dvě půlky, protože vlastně se nám kapela trošku rozdělila, ale teď jsme ji už zase sjednotili. Takže první polovina to byly starší písničky, takový ty, který tady lidi už znají a to hrála jakoby Madam,” řekla nám Eva Šichová. Čas mezi jednotlivými koncerty zpestřilo návštěvníkům vystoupení kouzelníka.

Skupina s názvem Madalen zahrála kromě svých starších skladeb i písně z nového alba. Tuto kapelu z Mohelnice zvala Eva Šichová na festiválek již několik let. “My jsme se moc těšili a musím upřímně říct, že se to Evě nepodařilo už několik let, protože nás vždycky zvala a bohužel jsme vždycky měli nějaký prostě jiný povinnosti nebo dovolený a letos nám to konečně vyšlo a jsme moc rádi, že jsme tady,” sdělila nám Jana Gieselová, zpěvačka a kytaristka kapely Madalen. “Oni vlastně vyhráli Portu o dva roky dřív než my, celostátní v Plzni. My vlastně o dva roky později, takže na nějakých oblastních nebo krajských kolech tenkrát si myslím, že jsme se určitě potkali, protože se vzájemně známe. Už jenom ten název tomu napovídá,” dodala Eva Šichová.

Návštěvníci si mohli poslechnout písně i v podání novější sestavy Madam, tedy Madam Evelyn a večer zakončil rapper Guy-G.