Suverenita mladších žáků v soutěžích 2011/12, družstvo mladších žáků nepoznalo hořkost porážky jak v mistrovských zápasech krajského přeboru I. třídy, hraném společně s královéhradeckým krajem, tak na turnajích a Mistrovství ČR ČOS.

Bilance celkově se odehrálo 36 zápasů z toho 24 mistrovských, 6 turnajových a 6 na M-ČR ČOS – 36 vítězných a 0 porážek, když kluci prohráli pouze jediný set skóre setů 72:1 a skóre míčů 1 776: 871.

Bilance umístění , 1. místo v K.P.I.třídy (pardubický, královehradecký kraj), 1.místo Mistrovství ČR ČOS. Celkem 5 hráčů ( P. Štembírek, L. Vašina, R. Šulc, A. Král, Š. Chládek) se dostalo do širšího výběru pardubického kraje tzv. KCM (krajské centrum mládeže). Toto centrum vyhrálo turnaj krajů ČR (memoriál R. Myslíka) a stalo se tak nejlepším výběrem ČR, do závěrečné nominace se dostali a reprezentovali (R. Šulc, L. Vašina, A. Král).

Družstvo T.J.Sokol Česká Třebová II. a naše město reprezentovali:

Petr Štembírek, Štěpán Chládek, Adam Král, Michal Cimfl, Lukáš Vašina, Radim Šulc, Tomáš Strnad, trenéry družstva byli: Lubomír Vašina, Miroslav Štorch a Martin Knížek.

Nová sezona a nový tým, do nadcházející sezony přešli do vyšší věkové kategorie opory loňského týmu, P. Štembírek, A. Král, Š. Chládek a M. Cimfl.  I přesto, že se vytvořil tým nový  jsou cíle družstva opět ty nejvyšší a to obhájit všechna loňská prvenství. Hráči věkové kategorie 11 – 13 let, trénují dvakrát až třikrát týdně pod vedením trenérské dvojice Lubomír Vašina a Miroslav Štorch.

Družstvo T.J. Sokol Česká Třebová II.  a naše město budou v letošní sezoně reprezentovat: Martin Blažek, Lukáš Vašina, Tomáš Olejár, Tomáš Strnad, Radim Šulc, Adam Olejár, Daniel Jaško, Vojtěch Tecl, Ondřej Batěk, Denis Žaba, Šimon Pecháček a Šimon Horáček.

 

Vstup do nové sezony se na domácích hřištích vydařil, když si naši hráči přesvědčivě poradili se svými soupeři a byli lepší ve všech volejbalových činnostech. Na začátku sezony je kladen důraz především na základní činnosti a preciznost provedení a pokračujeme tak v trendu z prázdninových soustředění (kemp. oddílové soustředění).  V sobotním vstupu do soutěže K.P.I.třídy (hraje se opět společně s královehradeckým krajem) postupně družstvo porazilo a navázalo tak na loňskou úspěšnou sezonu:

Slavii Hradec Králové 2:0 (25:3, 25:9), Sokol Česká Třebová (jmenovec bez II.) 2:0 (25:8, 25:9) a TJ Svitavy (asi největšího konkurenta v bojích o první místo) 2:0 (25:9,25:13).

Družstvo T.J. Sokol Česká Třebová II. a město reprezentovali: Tomáš Strnad, Lukáš Vašina, Denis Žaba, Daniel Jaško, Tomáš Olejár, Radim Šulc,Ondřej Batěk , Adam Olejár, chyběli: Martin Blažek, Vojta Tecl, Šimon Pecháček a Šimon Horáček.

                                                                      za  T.J.Sokol Česká Třebová II. Lubomír Vašina