KOLÍN / ČESKÁ TŘEBOVÁ – Poslední turnaj roku 2019 je za námi. V sobotu 7.12.2019 jsme se s 20 svěřenci zúčastnili posledního 6. kola Polabské ligy v Kolíně a spolu s dalšími 298 závodníky z 36 oddílů jsme pomýšleli na vylepšení letošní bilance na Polabské lize.

I přes velmi dobře obsazenou soutěž jsme dokázali vybojovat 3 zlaté (Jaroslav Šlesinger, Tereza Šmídová a Matyáš Zářecký), 3 stříbrné (David Martinec, Adam Janíček, Jakub Ježek) a 2 bronzové (Alexandr Pataki, Matěj Ducháček) medaile.

Bohužel nás potkala i 2 nepříjemná zranění, kde však rentgen ukázal pouze pohmoždění a naše nálada je před nadcházejícími vánočními svátky výrazně lepší.

Naše celkové umístění v letošním ročníku Polabské ligy zůstalo na 9. místě, přestože jsme v 6. kole obsadili symbolickou 6. příčku. Věříme, že v příštím roce se nám bude dařit lépe a naše články tak budou plné medailí.

Jménem oddílu JUDO Česká Třebová z.s. Vám všem přeji příjemné prožití vánočních svátků a hodně štěstí, pevné zdraví a moře lásky v roce 2020, roce olympijském.

JUDU ZDAR

Vlastimil Zemánek