VC Beroun (foto: Judo Česká Třebová)


ČESKÁ TŘEBOVÁ
– Jak název článku napovídá, českotřebovští judisté získali na posledních 4 letošních turnajích regionálního významu několik cenných medailí. A to není vše!

Poslední listopadovou sobotu jsme vybojovali 4 bronzové medaile na VC Mohelnice v podání Vincenta Smutka, Ondry Fleka, Šimona Baláže a Vendulky Marie Fišerové. Gratulujeme.

Hned následující víkend jsme se účastnili závodů i s přespáním v Berouně, kde se podařilo vytěžit 1x zlato (Jakub Najman), 2x stříbro (Šimon Baláž, Ondřej Flek) a 3x bronz (Lukáš Krása, Beáta Zemánková, Sára Nagyová). Super výkon, gratulujeme.

A o stejném víkendu se naše řady držitelů mistrovského černého pásu rozšířily o Karla Gregara st. a Zuzanu Gregarovou, kteří úspěšně složili zkoušky na I. dan. Gratulujeme.

Následující středu k nám se zpožděním (měli toho letos moc) zavítali Mikuláš s čertem, aby dětem nadělili, co si kdo zaslouží. 😊 A víte co? Nikoho neodnesli.

A konečně na posledních 2 turnajích roku 2021 v Kolíně a Praze se blýskli zlatými medailemi Jakub Verner, Jakub Najman a Vendulka Marie Fišerová, stříbro získali Matěj Ducháček a Jakub Ježek a bronzy náleží Sáře Nagyové, Ondrovi Flekovi a Davidovi Martincovi. Medailistům gratulujeme a všem našim judistům děkujeme za reprezentaci oddílu JUDO Česká Třebová.

A co nás čeká v lednu 2022? S určitou nervozitou a napětím pracujeme na přípravě jubilejního 10. ročníku VC České Třebové, která se však s největší pravděpodobností uskuteční bez diváků. A my věříme, že úspěšně. Držte nám palce.

JUDU ZDAR!

Vlastimil Zemánek