LANŠKROUN – V hale Bohumila Modrého v Lanškrouně se konal jubilejní 10. ročník přehlídky tanečních vystoupení. Již tradiční akce s názvem Deja Vu byla i tentokrát pod taktovkou I. Z. Dance studia. Diváci mohli celkem zhlédnout 18 choreografií. Na vystoupení se podíleli nejen dospělí, ale také děti.

“My jsme to trénovali asi dva měsíce. S těmi nejstaršími dokonce tři měsíce, jim se moc nechtělo, oni jsou už trochu živější a chtěli by si víc hrát, sdělila OIK TV Kateřina Zezulová, která se ukázala s dětmi od 3 do 7 let.

Dále se představila nejmladší skupina street dance s choreografií “Než nám to pojede”. Jak vzrůstal věk vystupujících, měnila se i propracovanost jednotlivých čísel programu. Neztratily se ani starší žákyně se street dance vystoupením. “Je to prostě street dance, takže se snažíme do toho dát všechno a vyjádřit tím naše emoce,” popsala OIK TV vystupující Zuzana Konečná.

Hala Bóži Modrého poskytla tanečníkům i organizátorům velké zázemí atmosféru. Uvidíme, kde se bude konat další ročník. Třeba již v novém kulturním domě.