Zveme Vás na bleší trhy v České Třebové, kde budete moci nakoupit nebo prodat poklady, které se najdou u Vás doma. Konají se v sobotu 10. června od 09:00 do 12:00 hodin v prostorách Krytu na Novém náměstí (bývalá tržnice).

Máte doma spoustu pro Vás nepotřebných věcí? Tak je přijďte prodat. Může to být oblečení, doplňky, knihy, CD, retro zboží, keramika po babičce, hračky, pohlednice… prakticky cokoliv.

Většině z nás se doma hromadí předměty, které nepoužíváme, a nevíme, kam s nimi. Bleší trh je ideálním řešením, protože zde věci můžeme prodat někomu, kdo je využije.

Organizace trhů: Městská knihovna Česká Třebová
Prodejci, kteří chtějí prodávat, se předem zaregistrují na e-mailové adrese gabriela.bohackova@moderniknihovna.cz nebo na telefonním čísle 603 836 592
do 14. 5. 2023.

Prodejce si zajistí vlastní stolek (deku na zem, židli, věšák…) a budou mít možnost prodat své věci za cenu, kterou si sami určí. Prodejní místa jsou zdarma. Prodejce má povinnost po ukončení trhů uklizené místo (odstranit odpadky, příp. zamést) opustit.

Pokud chcete své přebytečné věci předat dále, ale neradi prodáváte, je možné je darovat rodinnému centru Rosa, z. s., který bude věci na trzích nabízet. Výtěžek bude využit na potřeby tohoto spolku. Kontakt: rcrosact@seznam.cz.

Těšíme se na Vás!

Partneři: Město Česká Třebová, Rodinné centrum Rosa, z. s.