ČESKÁ TŘEBOVÁ – Celoměstská akce Týden sportu se přehoupla přes svou polovinu. Stovky dětí, žáků, profesionálních sportovců i lidí z veřejnosti se setkávají při aktivitách snad na všech místních sportovištích.

Úterní ráno opět přineslo sportovní aktivity na mnoho míst po celé Třebové. Kurty Za Vodou hostily tenisové zápasy a v tělocvičnách některých základních škol se hrála vybíjená třetích až pátých tříd. Areál Gymnázia patřil atletickému víceboji a kuželna přivítala soutěž jednotlivců do plných. V odpoledních hodinách si na své přišli také příznivci fotbalu nebo volejbalu. V herně Na Skále zápolily mladí stolní tenisté.

Na Starém náměstí odpoledne zahrály místní country kapely Vozejček a Rozladěnci a moderátoři vyhlásili nejlepší sportovce uplynulého dne. O další program se postaraly Hudba Praha Revival, Valhalla Gym s ukázkami funkčního tréninku, tanečnice nebo judisté. Hlavní hvězdou večera byl Luboš Pospíšil s kapelou 5P.

Středeční dopoledne patřilo stovkám dětí v Javorce. Naplánováno bylo vyhlášení výsledků sportovního zápolení Mateřských Škol a běh družstev o nejrychlejší školu.

Příznivci sportu si i ve středu odpoledne přišli na své. Hrály se například kuželky, nohejbal, hokejbal nebo streetball. Kulturní program na Starém náměstí zahájily lanškorunské kapely Portal a Dragon následovány zpěvačkou Evou Matějovskou a později Josefem IX.

Vyvrcholení středečního dne obstaral zpěvák Dalibor Janda, který zahrál průřez svojí dosavadní tvorbou. Středeční program se známým zpěvákem uzavřela také jeho dcera Jiřina Anna Jandová.