LANŠKROUN – Hala lanškrounské SOŠ a SOU byla svědkem dalších volejbalových střetnutí. Tentokrát domácí oddíl TJ Lanškroun, který se nacházel na čele tabulky, hostil Orel Jednotu Letohrad. Celek, který byl naopak na jejím chvostu.

Papírové předpoklady, podle kterých měl Lanškroun v modrém zápasu vévodit, se v prvním setu potvrdily. Domácí zvítězili na první pohled jednoznačně 25:15.

Druhá sada přinesla o mnoho napínavější podívanou. Letohradští volejbalisté se dokázali vyhecovat a zvítězili 23:25. Za stavu 1:1 následovala na lavičce domácích porada. Po ní ovládli třetí sadu. 25:20.

Zatímco lanškrounští volejbalisté nastoupili do zápasu takřka v plné sestavě. Jejich kolegové z města s jelenem ve znaku se celou sezónu potýkají s řadou personálních problémů. To se samozřejmě projevilo i ve čtvrtém setu, který se ukázal být posledním. Skončil poměrem 25:10 a domácí tak zvítězili 3:1.

Druhý zápas ovládl VO Lanškroun jednoznačně 3:0 a patří mu první místo v tabulce. Další domácí zápasy ho čekají v sobotu 16. prosince proti Červenému Kostelci.