ÚSTÍ NAD ORLICÍ – Členky „A“ týmu stolních tenistek TTC Ústí nad Orlicí dosáhly na závěr základní části druhé ligy žen skvělého výsledku a po domácí výhře nad celky z Vlašimi a Kolína skončily na prvním místě. Každý zápas této soutěže začíná úvodní čtyřhrou a po ní se postupně utkají jednotlivé soupeřky mezi sebou.

V týmu jsou tři hráčky a jedna náhradnice. Maximální možný bodový zisk tak je 10. Třetí hráčkou sobotního duelu se stala Eliška Částková a v roli náhradnice vše jistila Lucka Cyrányová. Domácí prokázaly skvělou formu a na domácí půdě dokázaly vybojovat osm bodů, o které se zasloužily Jitka Motlová (3,5 b.), Barbora Částková (2,5 b.) a Eliška Částková (2 b.).

Celkově tak porazily SKST Vlašim 8:2 a získaly díky tomu skvělou výchozí pozici do nadcházejícího play-off. V odpoledním utkání pak již s větší převahou porazily poslední FK Kolín, také v poměru 8:2. Play-off začíná pro stolní tenistky 6. dubna proti béčku Děčína, odvetný zápas je týden poté v sobotu 13. dubna a případný rozhodující zápas hned druhý den.